Loopbaancoaching

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Heb jij het nog naar je zin op je werk? Vraag je je af hoe jij je kunt blijven ontwikkelen? Weet je waar jouw talenten liggen? Of wat jouw plan is als je huidige baan wegvalt? Bij al dit soort vragen kan een loopbaancoach van Cvites je helpen. Iedereen die zich vrijwillig dan wel gedwongen door omstandigheden wil (her)oriënteren op zijn of haar loopbaan kan bij ons terecht.

Wat doen we?

We bepalen het loopbaandoel aan de hand van de volgende vragen:

  • Wie ben ik? (kwaliteiten, drijfveren en werkstijl)
  • Wat kan ik? (competenties, vaardigheden en waarde van werkervaring
  • Wat wil ik? (loopbaanwensen)
  • Wat is er mogelijk? (in mijn loopbaan en op de arbeidsmarkt)

Om een antwoord te vinden op deze vragen en actief aan de slag te gaan met het behalen van je loopbaandoel maken we gebruik van tests en huiswerkopdrachten. We kiezen altijd tests en opdrachten die passen bij jouw situatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Gedrag- en drijfverentest en talentenanalyse
  • Capaciteitentest
  • Competentiescan met 360˚ feedback
  • Benadering van de arbeidsmarkt

Ter afsluiting stel je zelf een vervolgplan op waarmee jij jouw loopbaan verder vorm kan geven. Als het nodig is kan dit worden aangevuld met een rapport van de loopbaancoach.

Hoe lang duurt het?

Een traject bij een loopbaancoach is altijd maatwerk. Meestal varieert het van zes tot twaalf weken.

Wil jij je heroriënteren op je loopbaan? Neem contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.

De loopbaancoach bood me een routebeschrijving in het door mij ervaren doolhof van alles wat met werk te maken heeft. Dit heeft geresulteerd in meer zelfkennis, zelfvertrouwen, nieuwe ervaringen en contacten.

Marjorie

Ik heb afgerekend met onzekerheden en daardoor mijn talenten gevonden. Ik heb ontdekt waar ik energie van krijg en enthousiast van word.  Ik weet wat ik kan, wat ik wil en wie ik ben en dat kan ik nog vertellen ook! Cvites: een dikke high five.

Ida

De afgelopen periode heb ik als zeer prettig, vriendelijk, meelevend en meedenkend ervaren.
Misschien was ik wel niet de makkelijkste, maar desondanks heb ik veel inzicht gekregen in bijvoorbeeld zelfreflectie, zelfwaardering en zelfverzekerdheid.

Martin

Mijn ervaring is top, het werd mij door diverse testen en gesprekken duidelijk dat er meer op de wereld is dan alleen maar de zorg. Ik kan mensen/bedrijven aanbevelen om met Cvites in zee te gaan want er is geen zee te hoog, en ze halen echt het beste in je naar boven.

Akkie

Het is fijn dat er professionals zijn die het beste uit mensen halen!

Michel