Loopbaancoaching

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Heb jij het nog naar je zin op je werk? Vraag je je af hoe jij je kunt blijven ontwikkelen? Weet je waar jouw talenten liggen? Of wat jouw plan is als je huidige baan wegvalt? Bij al dit soort vragen kan een loopbaancoach van Cvites je helpen. Iedereen die zich vrijwillig dan wel gedwongen door omstandigheden wil (her)oriënteren op zijn of haar loopbaan kan bij ons terecht voor loopbaancoaching.

Wat doen we?

We bepalen het loopbaandoel aan de hand van de volgende vragen:

  • Wie ben ik? (kwaliteiten, drijfveren en werkstijl)
  • Wat kan ik? (competenties, vaardigheden en waarde van werkervaring)
  • Wat wil ik? (loopbaanwensen)
  • Wat is er mogelijk? (in mijn loopbaan en op de arbeidsmarkt)

Om een antwoord te vinden op deze vragen en actief aan de slag te gaan met het behalen van je loopbaandoel maken we gebruik van verschillende tests, methodes en huiswerkopdrachten. We kiezen altijd tests, methodes en opdrachten die passen bij jouw situatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

Ter afsluiting stel je zelf een vervolgplan op waarmee jij jouw loopbaan verder vorm kan geven. Als het nodig is kan dit worden aangevuld met een rapport van de loopbaancoach.

Hoe lang duurt het?

Loopbaancoaching is altijd maatwerk. De duur van het traject varieert en is afhankelijk van de vraag.

Wil jij je heroriënteren op je loopbaan? Neem contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.

Ik heb de individuele begeleiding als zeer prettig ervaren. Maaike zette me aan het denken en gaf me inzichten, waar ikzelf nooit zou zijn opgekomen. Ze liet me zien, dat ik meer in mijn mars heb, dan ik dacht! Dat geeft zelfvertrouwen en dat voelt fijn.

Ilse

Professionele uitvoering met een coach die verbindt, spiegelt en ook zelf reflecteert! Door de coaching van Agnes heb ik weer even een aantal puntjes op de i kunnen zetten om een aantal ontwikkelpunten te verbeteren met een positieve uitwerking in mijn dagelijks werk

Marian

Mijn ervaring is top, het werd mij door diverse testen en gesprekken duidelijk dat er meer op de wereld is dan alleen maar de zorg. Ik kan mensen/bedrijven aanbevelen om met Cvites in zee te gaan want er is geen zee te hoog, en ze halen echt het beste in je naar boven.

Akkie

Cvites (Agnes) is kundig, creatief, flexibel en resultaatsgericht.

Mirjam

Het is een zeer leerzaam proces geweest, die mij vooral anders naar mijzelf heeft laten kijken en mij de nodige handvatten heeft geboden voor het vervolg van mijn carrière.

Rik

“Marten heeft mij erg goed begeleidt in het proces naar een baan. Ik heb veel inzicht gekregen hoe ik dingen moet aanpakken en goede hulp bij het schrijven en verbeteren van mijn sollicitatiebrieven en het oefenen van sollicitatiegesprekken.”

Peter

Ik heb afgerekend met onzekerheden en daardoor mijn talenten gevonden. Ik heb ontdekt waar ik energie van krijg en enthousiast van word.  Ik weet wat ik kan, wat ik wil en wie ik ben en dat kan ik nog vertellen ook! Cvites: een dikke high five.

Ida

De afgelopen periode heb ik als zeer prettig, vriendelijk, meelevend en meedenkend ervaren.
Misschien was ik wel niet de makkelijkste, maar desondanks heb ik veel inzicht gekregen in bijvoorbeeld zelfreflectie, zelfwaardering en zelfverzekerdheid.

Martin

De loopbaancoach bood me een routebeschrijving in het door mij ervaren doolhof van alles wat met werk te maken heeft. Dit heeft geresulteerd in meer zelfkennis, zelfvertrouwen, nieuwe ervaringen en contacten.

Marjorie

Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen en heb meerdere loopbaan oriëntatie gesprekken gehad. Tuurlijk moet je het “zelf” doen, maar dankzij de prikkelende (en voor mij soms onprettige) vragen/opdrachten ben ik na gaan denken over zaken die ik liever voor me uit schoof. De persoonlijke laagdrempelige benadering sprak me erg aan.

Sandra

Het is fijn dat er professionals zijn die het beste uit mensen halen!

Michel

Een fijne warme benadering maar ook doortastend in punten waar ik moeite mee had om mezelf te zien wie ik echt ben. Wilma is een warme, integere en liefdevolle vrouw die precies was wie ik nodig had; begrip, zelfinzicht, heerlijke humor en ik kon zijn wie ik was/ben. Zij heeft van alle instanties die betrokken waren bij mijn re-integratie het hardst geknokt voor en met mij.

Jeanette

Ik merkte dat ik de energie en uitdaging in mijn functie van adviseur HRM aan het kwijtraken was en ben op zoek gegaan naar een goede coach die mij op weg kon helpen. Met Heidy ben ik het avontuur aangegaan om het antwoord te vinden op wie ben ik – wat kan ik – wat wil ik. Mede dankzij de coaching van haar heb ik het vertrouwen in mijzelf, de zekerheid over wat ik wil en de durf om ervoor te gaan. En eigenlijk… had ik dit veel eerder moeten doen.

Marijn