Lifecoaching

Voorkomen is beter dan verzuimen

Een lifecoach kan je helpen als je op je werk uit balans bent, of dat nu komt door je werk- of privésituatie of door een combinatie daarvan.  Bijvoorbeeld bij stressklachten, gezondheidsklachten of zorg voor een naaste. De lifecoach kan helpen verzuim te voorkomen, maar kan ook worden ingeschakeld als je al ziek thuis zit. Werkgevers kunnen lifecoaching ook inzetten als onderdeel van organisatiebreed gezondheidsmanagement.

Wat doen we?

Het coachingstraject is gericht op het hervinden van het zelfsturend vermogen. Het doel van de begeleiding is dan ook dat je uiteindelijk zelf in staat bent stappen te ondernemen om verzuim te voorkomen.  

  • Intake: oriënterend en voorbereidend gesprek
  • Gesprekken met de lifecoach, ondersteund door huiswerkopdrachten en jouw eigen inbreng van praktijksituaties
  • Terugkoppeling op de sessies
  • Kort eindverslag, zo mogelijk zelf geschreven en door de coach aangevuld
  • Indien gewenst eindgesprek met de opdrachtgever en de coach

Hoe lang duurt het?

De gesprekken vinden plaats in een periode van vier tot vijf maanden. Voor een grondige aanpak en een blijvende oplossing geven wij de voorkeur aan acht tot tien gesprekken, maar dit kan, afhankelijk van het budget en de situatie, naar boven of beneden worden aangepast.

Heb jij behoefte aan een lifecoach? Of wil je weten hoe een lifecoach van Cvites kan bijdragen aan de vitaliteit binnen jouw organisatie? Bel of mail ons dan, we komen graag met je in contact.

Ik heb nu goed in beeld wie ik ben, waar ik sta en wat mij nog te doen staat!
Dit geeft mij rust en vertrouwen voor nu en de toekomst.

Inge

Ik vond de samenwerking echt super en heb er echt heel veel aan gehad. Bedankt voor je steun en luisterend oor, tips en advies Heidy. Mijn zelfvertrouwen is door het traject heel erg toegenomen!

Richard

Cvites heeft me echt enorm op weg geholpen, waar ik erg dankbaar voor ben.

Anco

Marten heeft mij uitstekend geholpen bij het voorbereiden van een pitch. Zowel de inhoudelijke input als de opbouwende feedback op houding en presentatie, alles kwam aan bod en heeft mij veel zelfvertrouwen gebracht. Zonder de hulp van Marten had ik er die avond niet zo zelfverzekerd gestaan! Bedankt!

Anita / Proxcys

Mijn coach liet mij inzien, door mij te laten praten, wat ik nu echt wilde en waar eigenlijk mijn passie voor het werken ligt en waar ik het liefst zou werken. En het belangrijkst wat ik eigenlijk het liefste doe. Dat heeft mij echt geholpen om nieuwe stappen te durven zetten.

Diana