Arbeidsmarktbenadering

De route naar jouw nieuwe baan

Arbeidsmarktbenadering is een belangrijk onderdeel in onze trajecten loopbaancoaching, studie- en beroepskeuzere-integratie tweede spoor en outplacement. We leren je geen verkoop trucjes die niet bij jou passen. We zoeken een manier waarop jij jezelf kan presenteren op de arbeidsmarkt.

Bij ons is arbeidsmarktbenadering veelomvattend en altijd maatwerk. We bieden persoonlijke coaching bij het maken van een elevator pitch. Daarnaast maken we je wegwijs in alle online en offline sollicitatiekanalen. We maken samen actieplannen om jouw eigen netwerk in te zetten en bereiden je voor bij het sollicitatiegesprek. We bieden dit individueel en in groepsverband aan. Het leuke van workshops in groepsverband is dat je andere mensen ontmoet die net zoiets meemaken als jij. Je leert ook van elkaar en wie weet is er iemand in de groep die de gouden tip voor jou heeft! 

Arbeidsmarktbenadering: Locatie groepsworkshops

Workshops sollicitatievaardigheden

Om jouw kansen op een baan te vergroten organiseren wij maandelijks (online) workshops voor de deelnemers van al onze trajecten.  Wat dacht je van een sollicitatietraining, een workshop netwerken of een training profileren op sociale media? 

De workshops zijn interactief en kleinschalig zodat er de ruimte is voor jouw eigen inbreng. Ook het sollicitatiegesprek komt aan bod, van de keuze voor de juiste kleding tot het stellen van goede vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij een goede indruk achterlaat!

ePortfolio

Iedereen die een traject volgt bij Cvites krijgt een ePortfolio aangeboden. Het helpt je om zelf de regie te nemen over je loopbaan. Daarmee draagt het ePortfolio bij aan het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

Het ePortfolio is een online portfolio waarin jij zelf je persoonlijke gegevens invult op het gebied van werkervaring, talenten, certificaten, diploma’s, uitslagen van testen, etc. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van het portfolio en wordt hierbij begeleid door jouw loopbaancoach.

Arbeidsmarktbenadering: Dashboard ePortfolio