Loopbaanontwikkeling

Vind de juiste balans in je werk

Soms heb je zo’n periode dat het allemaal even niet zo lekker loopt. Gebeurtenissen op het werk of privé kunnen je behoorlijk uit evenwicht brengen. Geen zin in je werk, hoge werkdruk, een leidinggevende met wie het niet klikt of een baan die al je energie opslurpt: het zijn signalen dat er iets moet veranderen. Stress, overspannenheid of een burnout liggen op de loer. In dit soort gevallen kan coaching je helpen om weer in balans te komen.

Ook wanneer je op zoek bent naar meer evenwicht tussen werk en privé, bijvoorbeeld omdat je in je naaste omgeving te maken hebt met ziekte of omdat je werk niet meer past bij je levensfase, kunnen onze coaches je helpen.

Het is belangrijk om op tijd aan de bel te trekken als je niet lekker in je vel zit. Voorkomen is beter dan genezen. De ervaren coaches van Cvites zullen in iedere situatie kijken en vragen welke manier van coaching het beste past en waarmee jij het meest geholpen bent.

lifecoachingLifecoaching – Wanneer je door omstandigheden op het werk of privé dreigt uit te vallen (of al uitgevallen bent), dan kan een lifecoach uitkomst bieden. Een lifecoach helpt problemen bespreekbaar te maken en begeleidt je bij het aanpakken van de situatie.

loopbaancoachLoopbaancoaching – Hoe blijf ik gemotiveerd voor mijn werk? Hoe kan ik mij blijven ontwikkelen? Hoe ga ik om met een lastige collega of leidinggevende? De loopbaancoach van Cvites helpt je bij het vinden van een antwoord op dit soort vragen. Door middel van praktische opdrachten werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en oefenen we manieren om effectief te communiceren. Zo krijg je weer zin in je werk!

Wil je weten of Cvites iets voor jou kan betekenen? Mail of bel ons gerust.