Onze aanpak

Onze aanpak is een combinatie van persoonlijke aandacht, loopbaaninstrumenten, trainingen, e-learning en e-coaching. Door deze aanpak brengen wij medewerkers in beweging en stimuleren wij ‘een leven lang ontwikkelen’.

De mens centraal

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken binnen organisaties. Elke vraag die ons gesteld wordt, hoe groot ook, benaderen wij daarom vanuit het perspectief van de mens. Een investering in mensen betaalt zich altijd terug in meer plezier op het werk en meer bevlogenheid, wat uiteindelijk zal leiden tot meer productiviteit.

Wekelijks overleg

Omdat we de hele week op pad zijn en op verschillende locaties werken, komen we één keer per week bij elkaar voor een teamoverleg. Hierin wijzen we elkaar op nieuwe kansen, bespreken we ingewikkelde cases en vieren we successen. Vaste prik is ook het vacaturerondje, waarin we elkaar vanuit ons netwerk helpen aan vacatures voor cliënten en kandidaten voor vacatures.

Eigen regie

Alle coaches van Cvites zijn opgeleid volgens de individuele vraaggerichte benadering (IVB). Kort gezegd houdt dit in dat de eigen regie van de klant centraal staat. Dat betekent dat iedere cliënt zeggenschap heeft over het doel en de inhoud van het traject, en dat wij er alles aan doen om onszelf als coach overbodig te maken. Want uiteindelijk ben jij de baas over jouw leven en loopbaan.

ePortfolio

Iedereen die een traject volgt bij Cvites krijgt een ePortfolio aangeboden. Het helpt je om zelf de regie te nemen over je loopbaan. Daarmee draagt het ePortfolio bij aan het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

Het ePortfolio is een online portfolio waarin jij zelf je persoonlijke gegevens invult op het gebied van werkervaring, talenten, certificaten, diploma’s, uitslagen van testen, etc. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van het portfolio en wordt hierbij begeleid door jouw loopbaancoach.

Het ePortfolio biedt tevens de mogelijkheid voor het inzetten van een 360 graden feedback.