Studie- en beroepskeuze

Word wie je bent

Voor wie is het?

Heb jij last van keuzestress door de ontelbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Heb je een mooie opleiding maar weet je onvoldoende wat er bij jou past? Twijfel jij over je kwaliteiten en drijfveren of wil je ondersteuning bij het maken van keuzes en het veroveren van jouw plekje op de arbeidsmarkt? Cvites kan je helpen bij je studie- of beroepskeuze. Dit is een snelle en concrete manier om door zelfonderzoek te ontdekken wat jij echt wilt, wat daarbij past én hoe je dat kunt bereiken.

 Wat doen we?

We bepalen jouw loopbaandoel aan de hand van de volgende vragen:

  • Wat zijn mijn kwaliteiten en drijfveren?
  • Welke vaardigheden heb ik en in welke omgeving komen die het beste tot hun recht?
  • Wat is de waarde van mijn werkervaring en wat zijn mijn loopbaanwensen?
  • Wat zijn mijn kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
  • Hoe profileer ik mezelf in een persoonlijke pitch en op social media?

Daarnaast ondersteunen we je bij het maken van de juiste studie- of beroepskeuze met behulp van tests, oefeningen, huiswerkopdrachten en coachingsessies. Afhankelijk van je vraag maken we gebruik van onder andere:

Hoe lang duurt het?

Een studie- of beroepskeuzetraject duurt acht tot twaalf weken. Het resultaat is een goed onderbouwde keuze waarmee je zelf de regie kunt nemen op het vervolg van je loopbaan.

Meer weten? Mail ons via info@cvites.nl of bel 0591-652970.

 

De gesprekken met Maaike heb ik als zeer aangenaam ervaren, daar ze veel inzicht heeft, dingen goed kan doorgronden en makkelijk is om mee te praten.

Mark