Beroepen- en opleidingendatabase

Toegang tot Nederlands meest complete beroepen- en opleidingendatabase

Beroepen- en opleidingendatabase

Tijdens onze trajecten krijg je toegang tot Nederlands meest complete beroepen- en opleidingendatabase. Jouw individuele testuitslagen uit de beroepskeuzetest worden vertaald naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Kijk hier het introductiefilmpje beroepen, vacatures en opleidingen

Met de database kom je alles te weten over beroepen en opleidingen op alle niveaus van de Nederlandse arbeidsmarkt. Je kan per beroep lezen over de werkzaamheden, het salaris, de vereiste opleiding, competenties, vergelijkbare beroepen en arbeidsomstandigheden. Maar je krijgt ook toegang tot filmpjes, interviews en arbeidsmarktperspectieven van de beroepen en opleidingen die jou aanspreken.

 

Toegang tot de beroepen- en opleidingendatabase

 

Actuele vacatures

Weet je waar jij je op wil richten op de arbeidsmarkt? Met één muisklik vind je per beroep en regio de actuele vacatures in Nederland. Je kan op deze manier ook zoeken naar stages, leerwerk- en vrijwilligersbanen. Door een e-mailalert in te stellen weet je zeker dat je geen vacature mist.

Opleidingen

Naast de beroepen vind je ook alle opleidingen en cursussen in Nederland die passen bij jouw interesses en competenties. Ook vind je alle opleiders in jouw regio, inclusief toelatingseisen, kans op een baan en studentenoordelen.