Coaching

Overdenk – overzie – overwin

Voor wie is het?

Coaching is voor iedereen die zich wil ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Vragen waarbij coaching een uitkomst kan bieden zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe stel ik realistische doelen en prioriteiten?
  • Hoe leer ik mijn grenzen aan te geven en te bewaken?
  • Hoe kan ik effectiever communiceren?
  • Hoe ga ik om met weerstand binnen mijn team?
  • Hoe kan ik omgaan met perfectionisme en faalangst?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en word ik assertiever?
  • Hoe krijg ik meer balans tussen mijn werk en privéleven?

Wat doen we?

We stellen samen de coachvraag vast en bepalen welk doel we willen bereiken. Dit is het uitgangspunt van een maatwerktraject, waarbij loopbaaninstrumenten, methodes en huiswerkopdrachten worden ingezet, zoals:

Het coachingstraject is gericht op het hervinden van het zelfsturend vermogen. Vanuit bewustwording neem je de regie over je eigen rol en jouw functioneren. Het doel van de begeleiding is dan ook dat je uiteindelijk zelf in staat bent stappen te zetten in jouw ontwikkeling.

Hoe lang duurt het?

De gesprekken vinden plaats in een periode van vier tot zes maanden. Voor een grondige aanpak en een blijvende oplossing geven wij de voorkeur aan acht tot tien gesprekken, maar dit kan, afhankelijk van de situatie, naar boven of beneden worden bijgesteld.

Meer weten? Mail ons via info@cvites.nl of bel 0591-652970.

Marten heeft mij uitstekend geholpen bij het voorbereiden van een pitch. Zowel de inhoudelijke input als de opbouwende feedback op houding en presentatie, alles kwam aan bod en heeft mij veel zelfvertrouwen gebracht. Zonder de hulp van Marten had ik er die avond niet zo zelfverzekerd gestaan! Bedankt!

Anita / Proxcys

Het is een intensief traject met meerdere testen en gesprekken waardoor je een beter beeld krijgt van wie je bent en waar je staat, en uiteindelijk ook waar je naartoe wilt. Het is goed om te weten wat je krachten en kwaliteiten zijn en niet alleen te focussen op de valkuilen.

Margreet

Van tevoren had ik een ander idee bij het resultaat. Mijn insteek was, als ik hier klaar mee ben heb ik a. een andere baan of b. mij opgegeven voor een studie. Ik heb van Maaike geleerd dat de weg (zoektocht) er naartoe ook erg waardevol is. Dat ik niet te snel moet willen.

Ingeborg

Agnes is een fijne persoonlijkheid die de vingers precies op zere plekjes kan leggen en geeft duidelijke handvaten voor de toekomst

Mirjam

Ik heb nu goed in beeld wie ik ben, waar ik sta en wat mij nog te doen staat!
Dit geeft mij rust en vertrouwen voor nu en de toekomst.

Inge

Ik ben in contact gekomen met Anita van Veen omdat ik een burn-out had. Zij heeft enorm veel ervaring en kennis. Ik was in een diep dal beland en zag zelf geen uitweg. Anita  heeft mij de inzichten en kennis gegeven die ik nodig had om goed te herstellen. Begrijpen wat er met je aan de hand is en hoe je daarmee om kan gaan. Ik heb mezelf beter leren kennen en ben sterker en wijzer geworden. Dank je wel Anita!

Gijs

Een prachtig, leerzaam traject heb ik doorlopen. Mooie gesprekken, verhelderende antwoorden, nieuwe benadering.Veel inzichten gekregen, door een rollenspel, maar ook door de verdiepingsvragen die Agnes mij stelde tijdens de gesprekken.

Ina

Ik ben bij Cvites binnengekomen met de vraag: “Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik”. In mijn zoektocht hierin ben ik geholpen door Agnes Kortwijk. Ze was “mijn stok achter de deur”, maar die had ik nodig om mijn einddoel te bereiken. Agnes heeft me steeds laten weten dat ik optimaal gebruik moet maken van mijn netwerk. Dat advies heb ik ter harte genomen. D.m.v. mijn netwerk ben ik nu begonnen in mijn nieuwe baan. Dit is was ik wil en het geleerde kan ik iedere dag toepassen!

Alie

Anita, jij hebt mij 9 (!) jaar geleden de aanzet gegeven tot een keerpunt in mijn (kijk op het) leven. Nog steeds loop ik tegen zaken aan waar ik moeite mee heb, maar ik kan er beter mee omgaan. De wereld hoeft niet meer op mijn schouders te rusten.  Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je hulp destijds. Blijf je vooral inzetten om mensen te helpen/ondersteunen, want daar ben je een kei in. 👍🏻

 

Stefan

Anita wist op de juiste momenten door te vragen en aan te voelen wat ik nodig had. Ik heb onze gesprekken als zeer waardevol ervaren en ze heeft mij laten inzien dat ik meer tijd voor mijzelf moet inplannen en momentjes van rust moet inbouwen.

Saskia

Ik heb erg veel gehad aan het gesprek met Geert. De verbeterpunten heb ik doorgevoerd in mijn CV en nu ben ik aangenomen voor een hele leuke functie, dus het resultaat is zeer goed geweest. Duidelijke uitleg die je kunt doorvoeren en meenemen voor de rest van je carrière!

Maike

Cvites heeft me echt enorm op weg geholpen, waar ik erg dankbaar voor ben.

Anco

Door de 2-wekelijkse gesprekken te combineren met huiswerkopdrachten kun je in een paar weken tijd veel bereiken. Ik ben blij met de resultaten. Ik weet nog beter waar ik goed in ben, waar ik aan kan werken en welk type organisaties mijn interesse hebben. Maaike heeft de juiste handvatten voor de komende periode mee gegeven.

Marije

Ik vond de samenwerking echt super en heb er echt heel veel aan gehad. Bedankt voor je steun en luisterend oor, tips en advies Heidy. Mijn zelfvertrouwen is door het traject heel erg toegenomen!

Richard

Ik zou Cvites ten zeerste aanbevelen, je komt tot inzichten waardoor je jezelf en anderen beter kunt analyseren en beoordelen, met als uitkomst, betere conclusies! Ik heb geen traject gevolgd, maar wel een goed en openhartig gesprek kunnen voeren met Geert. Hierdoor ben ik in mijn opvattingen gesterkt en kan ik nu weer beter stappen vooruit zetten.
Waarvoor hartelijk dank.

Rudy

De begeleiding is professioneel en tegelijkertijd erg gemoedelijk; precies wat ik nodig heb om mezelf open te kunnen stellen. De opdrachten lagen soms wat buiten mijn comfortzone, maar daardoor heb ik ontzettend veel geleerd en nieuwe kanten van mezelf ontdekt. Dat vond ik ook het prettige van het traject; je hebt begeleiding, maar je moet het wel zelf doen. Na een paar weken had ik een veel beter beeld bij wat bij me past, wat ik wil en kan en waar ik naar moet zoeken. Ook had ik na het traject meer handvaten om gerichter te zoeken, te netwerken en te solliciteren.

Joyce

De gesprekken met Anita hadden vanaf dag 1 resultaat. Elk gesprek bracht me weer nieuwe inzichten. Ze had goed door waar mijn knelpunten zaten, waardoor ze de juiste vragen stelde om daar weer verder in te komen.

Maaike

Ik heb veel inzicht gekregen in mijn eigen handelen en wat voor gevolgen deze hebben. Er werd mij een spiegel voorgehouden. Het maakt mij bewuster van mijn handelen en de impact daarvan.

Peter

Mijn coach liet mij inzien, door mij te laten praten, wat ik nu echt wilde en waar eigenlijk mijn passie voor het werken ligt en waar ik het liefst zou werken. En het belangrijkst wat ik eigenlijk het liefste doe. Dat heeft mij echt geholpen om nieuwe stappen te durven zetten.

Diana

N.a.v. mijn burn out kreeg ik CSR coaching. Alles verliep heel duidelijk met een goede hulp. Ik heb er heel veel geleerd in de zin van “voor je zelf opkomen” en de rust te bewaren.  Fijn personeel en vakbekwaam!

Martin

Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er was veel ruimte voor mijn eigen inbreng en mijn eigen bewustwording. Door middel van een TriMetrix EQ analyse werd duidelijk wat mijn talenten, drijfveren en valkuilen zijn en hoe dat doorwerkt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Vanaf het eerste contact heb ik mij veilig genoeg gevoeld om me kwetsbaar op te stellen en alles kon zeggen zonder dat daar een oordeel in zat.

Tecla

Ik ben hartstikke dankbaar voor dit traject bij Heidy. Door haar vertrouwen ben ik een HBO opleiding gaan volgen, waar ik zelf nooit aan gedacht had. En nu heb ik een diploma op zak! Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn verdubbeld en hoe de toekomst ook uitpakt, dit pakken ze me niet meer af.

Christien

De juiste stappen werden doorlopen om te ontdekken welke baan bij mij zou passen. Stap voor stap werd het middels dit traject steeds meer duidelijk, wat heel fijn was en perspectief bood. Doordat ik nu goed weet wat ik wil, weet ik ook dat mijn nieuwe baan goed bij mij past.

Jolet