Coaching

‘Overdenk – overzie – overwin’

Voor wie is het?

Coaching is voor iedereen die zich wil ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Vragen waarbij coaching een uitkomst kan bieden zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe stel ik realistische doelen en prioriteiten
 • Hoe leer ik mijn grenzen aan te geven en te bewaken
 • Hoe kan ik effectiever communiceren
 • Hoe ga ik om met weerstand binnen mijn team
 • Hoe kan ik omgaan met perfectionisme en faalangst
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en word ik assertiever
 • Hoe krijg ik meer balans tussen mijn werk en privé leven

Wat doen we?

Bepalen van het doel aan de hand van bovenstaande vragen

Opstellen van een maatwerktraject, waarbij loopbaaninstrumenten en huiswerkopdrachten worden ingezet, zoals

 • Een gedrag- en drijfveren analyse
 • Werkstijltest
 • Het balansboek
 • Communicatie en feedback oefeningen/opdrachten

Het coachingstraject is gericht op het hervinden van het zelfsturend vermogen. Vanuit bewustwording neem je de regie over je eigen rol en jouw functioneren. Het doel van de begeleiding is dan ook dat je uiteindelijk zelf in staat bent stappen te zetten in jouw ontwikkeling.

Hoe lang duurt het? De gesprekken vinden plaats in een periode van vier tot zes maanden. Voor een grondige aanpak en een blijvende oplossing geven wij de voorkeur aan acht tot tien gesprekken, maar dit kan, afhankelijk van het budget en de situatie, naar boven of beneden worden bijgesteld.

Wil je meer weten? Mail ons dan op info@cvites.nl of bel 0591-652970.

Ik ben bij CVites binnengekomen met de vraag:
“Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik”. In mijn zoektocht hierin ben ik geholpen door Agnes Kortwijk.

Agnes heeft me allerlei tools en oefeningen aangereikt waarin ik heel duidelijk met mezelf aan de slag kon gaan. Soms was ze “mijn stok achter de deur”, maar die had ik nodig om mijn eigen gestelde einddoel te bereiken.Ik heb mezelf goed leren kennen door haar coaching en het heeft zeker geleid tot waar ik nu sta. Agnes heeft me gedurende het traject steeds laten weten dat ik optimaal gebruik moet maken van mijn netwerk. Dat advies heb ik ter harte genomen. Door middel van mijn netwerk ben ik op 1 maart begonnen in mijn nieuwe baan. Dit is was ik wil en het geleerde kan ik iedere dag toepassen

Alie

Mijn coach liet mij inzien, door mij te laten praten, wat ik nu echt wilde en waar eigenlijk mijn passie voor het werken ligt en waar ik het liefst zou werken. En het belangrijkst wat ik eigenlijk het liefste doe. Dat heeft mij echt geholpen om nieuwe stappen te durven zetten.

Diana

Ik heb nu goed in beeld wie ik ben, waar ik sta en wat mij nog te doen staat!
Dit geeft mij rust en vertrouwen voor nu en de toekomst.

Inge

Marten heeft mij uitstekend geholpen bij het voorbereiden van een pitch. Zowel de inhoudelijke input als de opbouwende feedback op houding en presentatie, alles kwam aan bod en heeft mij veel zelfvertrouwen gebracht. Zonder de hulp van Marten had ik er die avond niet zo zelfverzekerd gestaan! Bedankt!

Anita / Proxcys

Het is een intensief traject met meerdere testen en gesprekken waardoor je een beter beeld krijgt van wie je bent en waar je staat, en uiteindelijk ook waar je naartoe wilt. Het is goed om te weten wat je krachten en kwaliteiten zijn en niet alleen te focussen op de valkuilen.

Margreet

Ik vond de samenwerking echt super en heb er echt heel veel aan gehad. Bedankt voor je steun en luisterend oor, tips en advies Heidy. Mijn zelfvertrouwen is door het traject heel erg toegenomen!

Richard

Een prachtig, leerzaam traject heb ik doorlopen. Mooie gesprekken, verhelderende antwoorden, nieuwe benadering.Veel inzichten gekregen, door een rollenspel, maar ook door de verdiepingsvragen die Agnes mij stelde tijdens de gesprekken.

Ina

Ik heb veel inzicht gekregen in mijn eigen handelen en wat voor gevolgen deze hebben. Er werd mij een spiegel voorgehouden. Het maakt mij bewuster van mijn handelen en de impact daarvan.

Peter

Cvites heeft me echt enorm op weg geholpen, waar ik erg dankbaar voor ben.

Anco