Maatschappelijk betrokken

Bij alles wat we doen hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We streven naar een langdurige en goede relatie met onze klanten en de wereld om ons heen. Maatschappelijk betrokken zijn we door ons in te zetten voor goede doelen en initiatieven in de samenleving.

Lot’s foundation Lot's foundation zet zich in voor kinderrechten

Gaat het de kinderen goed, dan gaat het de wereld goed. Onder dat motto is Lot’s Foundation in het leven geroepen. Lot’s Foundation verbindt kinderen en grote mensen in de hele wereld om aandacht te vragen voor kinderrechten.
Wij zijn er trots op dat Geert en Laurens door hun inzet voor Lot de wereld een beetje mooier maken.

Lees hier over de uitreiking van de eerste Lot’s Award op 26 september 2016.

Make a Wish

Make a Wish is een vrijwilligersorganisatie met als missie: ‘Het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte om daarmee een ervaring van kracht en blijdschap te creëren.

Marten is als coördinator Fondsenwerving het aanspreekpunt voor het aanmelden, ontwikkelen en afronden van zowel landelijke als regionale acties.

Ondernemer coacht de ondernemer

Ondernemer Coacht Ondernemer biedt zowel startende als ervaren ondernemers in Noord-Nederland de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te sparren. Dit gebeurt altijd één op één en in een ongedwongen sfeer.

Ondernemer Coacht Ondernemer is toegankelijk voor iedere ondernemer in Noord-Nederland die behoefte heeft aan coaching. Of je nou recent gestart bent, een krachtige groei doormaakt of te maken hebt met tegenslagen: met de juiste coach krijg je meer grip op de zaak, houd je overzicht en kun je verder kijken dan de waan van de dag.

Geert: “Ondernemen is topsport! Als zelfstandig ondernemer kijk ik samen met andere ondernemers of zij meer uit hun organisatie kunnen halen met behulp van een coach”.

Een voorbeeld: https://vimeo.com/130246743

Ondernemer Coacht Ondernemer heeft in juni 2017 de mijlpaal van 200 succesvolle matches behaald.
Lees hierover meer over deze mooie mijlpaal op de website van VNO NCW.