Maatschappelijk betrokken

Bij alles wat we doen hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We streven naar een langdurige en goede relatie met onze klanten en de wereld om ons heen. Maatschappelijk betrokken zijn we door ons in te zetten voor goede doelen en initiatieven in de samenleving.

Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden,  werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Door deel te nemen aan de Week van de Loopbaan maakt Cvites werken aan loopbaanontwikkeling toegankelijk voor een breder publiek.

Stichting De Trans

Door ons werk kennen wij als geen ander het belang van een inclusieve arbeidsmarkt. Vanuit Stichting De Trans maakt Bertus elke donderdag ons kantoor in Emmen schoon. Een fijne samenwerking die meer oplevert dan alleen een schoon kantoor.

Lot’s foundation Lot's foundation zet zich in voor kinderrechten

Gaat het de kinderen goed, dan gaat het de wereld goed. Onder dat motto is Lot’s Foundation in het leven geroepen. Lot’s Foundation verbindt kinderen en grote mensen in de hele wereld om aandacht te vragen voor kinderrechten. Sinds 2007 is Geert als voorzitter actief betrokken bij de Lot’s Foundation (voorheen Herman van Veen Foundation).

Stichting Leergeld

Leergeld wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. Cvites heeft Stichting Leergeld gesteund met de donatie van computers.