Week van de Loopbaan

In de week van 17 tot en met 22 september 2018 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Wij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Wat kan je verwachten van Week van de Loopbaan
– Een week lang gratis loopbaanadvies
– Voor iedereen toegankelijk
– Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van jouw medewerker
– Bij meer dan 300 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
– Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied

 

Vragen waarmee je terecht kan bij de loopbaancoach:

  • waar krijg ik energie van op mijn werk?
  • hoe kan ik mezelf blijven ontwikkelen?
  • stel dat mijn baan wegvalt, wat wil/kan ik dan?
  • waar liggen mijn talenten en mogelijkheden?

Wacht niet te lang met aanmelden via https://www.noloc.nl/wvl of stuur een berichtje rechtstreeks naar info@cvites.nl!