Over Cvites

Een duurzame onderneming

Cvites is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken voor elke organisatie. Bevlogen medewerkers zijn productiever, gelukkiger én ze houden hun werk langer vol. Gezonde uitdaging, motivatie, voldoening, waardering en ontwikkeling zijn onmisbaar voor ieder mens en elk team. Wij dragen bij aan de duurzame inzetbaarheid van mensen door op al deze punten de juiste balans te helpen vinden.

Bij alles wat we doen hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We streven naar een langdurige en goede relatie met onze klanten. Onze natuurlijke interesse in mensen is hierbij van grote waarde. Ook voor de producten en materialen die we gebruiken maken we steeds meer duurzame keuzes.

Cvites is sinds 2001 een betrouwbare partner voor loopbaan- en organisatieadvies. Met vestigingen in Emmen, Assen en Hoogeveen en spreekuurlocaties in Groningen, Meppel, Zwolle en Deventer zijn wij in heel Noord-Nederland goed bereikbaar. Onze professionele loopbaancoaches hebben een sterk netwerk in de regio Groningen, Drenthe en Overijssel.

 • resultaatgericht

  Resultaatgericht - Het beste resultaat behaal je samen

 • _REI8763

  Authentiek - Wij kennen onszelf en onze klanten

 • _REI8747

  Klantgericht - Wij helpen door eerst goed te luisteren

 • _REI8581

  Ondernemend - Wij zoeken voortdurend naar nieuwe kansen, voor onszelf en onze klanten

 • _REI0743

  Duurzaam - Wij gaan zorgvuldig om met mensen en materiaal

Hoe wij werken

De dienstverlening van Cvites is altijd gericht op een sterk en blijvend resultaat. Eigen regie en goede samenwerking vinden wij belangrijk. Voordat wij met een oplossing komen, luisteren we eerst goed naar je vraag. Dat is ook de reden dat wij geen prijzen op onze website zetten, want al ons werk is maatwerk. Wij beloven dat wij een eerlijke prijs zullen vragen voor onze inzet. Dus bel gerust, of maak een afspraak voor een kop koffie, die is in ieder geval gratis!

Wij bieden de volgende diensten aan:
Assessment
Beroeps- en studiekeuze
ePortfolio
Gezondheidsmanagement
Haalbaarheidsonderzoek
Lifecoaching
Loopbaancoaching
Organisatieadvies
Outplacement
Re-integratie tweede spoor
Trainingen

Maatschappelijk betrokken: Cvites en Lot’s FoundationLot's foundation zet zich in voor kinderrechten

Gaat het de kinderen goed, dan gaat het de wereld goed. Onder dat motto is Lot’s Foundation in het leven geroepen. Lot’s Foundation verbindt kinderen en grote mensen in de hele wereld om aandacht te vragen voor kinderrechten.

Wij zijn er trots op dat Geert door zijn inzet voor Lot de wereld een beetje mooier maken.