×

Wilma Verbeek

Wilma Verbeek is loopbaancoach en erkend teamcoach bij Cvites sinds 2009.

Ze heeft een aantal jaren geleden de hbo-opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie naast haar drukke baan afgerond en sinds april 2020 geregistreerd als StiR Erkend Teamcoach nadat zij de Leergang Teamcoaching heeft gevolgd. Wilma is inmiddels ook Senior Practitioner coach bij NOBCO/EMCC.
Als lid van NOBCO werkt zij volgens de richtlijnen van de Internationale Ethische Code, zie: https://www.nobco.nl/internationale-ethische-code

Werkzaam in Drenthe, Overijssel, Friesland en Gelderland.

Ondernemend en gedreven
Wilma is een duizendpoot die zichzelf voortdurend ontwikkelt. Haar gevarieerde achtergrond als onder andere verpleegkundige en ondernemer maakt dat ze een mensgerichte houding combineert met een zakelijk perspectief. Gedreven door kennis is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels, een kracht die ze dagelijks toepast in haar werk als loopbaan/teamcoach. Met haar vernieuwende ideeën houdt ze haar klanten en collega’s scherp.

Gedreven
Als coach heeft Wilma een praktische aanpak, waarbij ze het tempo moeiteloos aansluit bij de behoefte van de klant. Ze is zeer betrokken en erop gericht alles uit een traject te halen wat erin zit, ertoe doen is haar belangrijkste drijfveer. Met veel aandacht en rust helpt zij mensen inzicht te krijgen in hun kwaliteiten. Door vertrouwen te geven beweegt zij haar kandidaten om zelf op onderzoek uit te gaan naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Trainingen en workshops

Wilma helpt graag teams die ontwikkelingsvragen hebben op het gebied van samenwerking, communicatie en/of verbinding.  Dit verloopt bijna nergens vlekkeloos en juist bij gedoe helpt zij teams zich verder te ontwikkelen.

Ze heeft een realistische kijk op de arbeidsmarkt, veel kennis van en ervaring met sociale media en het talent om de unieke kwaliteiten van iedere kandidaat te plaatsen in het licht van de gestelde vacatures.  Daardoor krijgen haar trainingen voor iedere deelnemer een persoonlijk tintje, met passende en gerichte tips.

In haar vrije tijd loopt Wilma hard en bedwingt ze de bossen op haar MTB. Verder leest ze alles wat los en vast zit over haar werk.

Kennismaken?

© 2023 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries , Jennet Haar Fotografie en De Foto Firma Studio - Website: Webba