×

duurzame ontwikkeling van mens & organisatie

Wilma Verbeek

Wilma Verbeek is loopbaancoach bij Cvites sinds 2009
Ze heeft de hbo-opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie naast haar drukke baan afgerond.
Aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs Nobco.

Ondernemend en gedreven
Wilma is een duizendpoot die zichzelf voortdurend ontwikkelt. Haar gevarieerde achtergrond als onder andere verpleegkundige en ondernemer maakt dat ze een mensgerichte houding combineert met een zakelijk perspectief. Gedreven door kennis is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels, een kracht die ze dagelijks toepast in haar werk als coach en organisatieadviseur. Met haar vernieuwende ideeën houdt ze haar klanten en collega’s scherp.

Gedreven
Als coach heeft Wilma een praktische aanpak, waarbij ze het tempo moeiteloos aansluit bij de behoefte van de klant. Ze is zeer betrokken en erop gericht alles uit een traject te halen wat erin zit. Met veel aandacht en rust helpt zij mensen inzicht te krijgen in hun kwaliteiten. Door vertrouwen te geven beweegt zij haar kandidaten om zelf op onderzoek uit te gaan naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Trainingen en workshops
Wilma verzorgt verschillende groepstrainingen rondom het thema solliciteren.  Ze heeft een realistische kijk op de arbeidsmarkt, veel kennis van en ervaring met social media en het talent om de unieke kwaliteiten van iedere kandidaat te plaatsen in het licht van de gestelde vacatures.  Daardoor krijgen haar trainingen voor iedere deelnemer een persoonlijk tintje, met passende en gerichte tips.

In haar vrije tijd loopt Wilma hard en bedwingt ze de Drentse velden op haar ATB. Verder leest ze alles wat los en vast zit over haar werk.

Kennismaken?

© 2019 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries en Jennet Haar Fotografie - Website: Webba