×

Wilma Verbeek

Wilma Verbeek is gecertificeerd loopbaan- en teamcoach bij Cvites sinds 2009.

Naast haar drukke baan blijft zij zich verder ontwikkelen door onder andere verschillende opleidingen te volgen. Recent is zij gespecialiseerd in ACT en ook zorgt zij voor haar eigen bekwaamheid. Hierdoor staat Wilma geregistreerd als StiR Erkend Teamcoach en is zij Senior Practitioner coach bij NOBCO/EMCC.
Als lid van NOBCO werkt zij volgens de richtlijnen van de Internationale Ethische Code, zie: https://www.nobco.nl/internationale-ethische-code

Werkzaam in Drenthe, Overijssel, Friesland en Gelderland.

Ondernemend en gedreven
Wilma is een duizendpoot die zich voortdurend ontwikkelt. Haar gevarieerde achtergrond als onder andere verpleegkundige en ondernemer maakt dat ze een mensgerichte houding combineert met een zakelijk perspectief. Gedreven door kennis is ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels, een kracht die ze dagelijks toepast in haar werk als loopbaan- en teamcoach. Met haar vernieuwende ideeën houdt ze haar klanten en collega’s scherp.

Betrokken
Als coach heeft Wilma een praktische aanpak, waarbij ze het tempo moeiteloos aansluit bij de behoefte van de klant. Ze is zeer betrokken en erop gericht alles uit een traject te halen wat erin zit, ertoe doen is haar belangrijkste drijfveer. Met veel aandacht en rust helpt zij mensen inzicht te krijgen in hun kwaliteiten. Door vertrouwen te geven beweegt zij haar kandidaten om zelf op onderzoek uit te gaan om de eigen mogelijkheden te vergroten.

Teamcoaching
Wilma helpt graag teams die ontwikkelingsvragen hebben op het gebied van samenwerking, communicatie en/of verbinding.  Dit verloopt bijna nergens vlekkeloos en juist bij gedoe helpt zij teams zich verder te ontwikkelen.

In haar vrije tijd loopt Wilma hard en bedwingt ze de bossen op haar MTB. Verder leest ze alles wat los en vast zit over haar werk.

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba