×

Sanne Hoving

Sanne Hoving is loopbaancoach bij Cvites.

Sanne is werkzaam in Drenthe en Overijssel.

De kunst van het vragen stellen  
Sanne is opgeleid als journalist en filosoof. Vragen stellen zit haar in het bloed. Naast haar werk in de arbeidsbemiddeling volgde ze een opleiding arbeids- en organisatiepsychologie. Ze combineert nieuwsgierigheid naar mensen met een praktische en resultaatgerichte aanpak. Het is Sannes drijfveer om in haar werk betekenisvolle relaties op te bouwen en te streven naar een duurzaam resultaat waarmee alle betrokkenen tevreden zijn.

Onderzoekend en creatief
Sannes coachingstijl is onderzoekend, empathisch en creatief. Ze benadert situaties altijd vanuit meerdere invalshoeken en probeert in samenwerking tot nieuwe inzichten te komen. Sanne is gecertificeerd coach voor TTISI DISC gedragsstijlen, 12 Driving Forces (motivatie) en EQ en is bezig met de NOLOC-certificering.

De beste versie van jezelf
Als loopbaancoach wil Sanne mensen helpen de beste versie van zichzelf te zijn. Zij doet dit door middel van assessments, beroeps- en studiekeuze advies, outplacement, re-integratie 2e spoor en loopbaancoaching. Wat je doet bepaalt niet wie je bent, het is de uitdaging dit juist om te draaien.

In haar vrije tijd doet Sanne aan bootcamp en yoga, luistert ze graag naar podcasts en speelt ze spellen en quizzen met familie en vrienden.

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba