×

Martine Scheper

Martine Scheper is loopbaancoach bij Cvites.

Martine Scheper is een externe loopbaancoach voor Cvites. Martine begeleidt voor Cvites medewerkers in 2e spoortrajecten. Tijdens haar studie Commerciële Economie werd haar aandacht al getrokken richting HR / loopbaanbegeleiding, haar eerste stage was dan ook bij een arbeidsbemiddelingsbureau. Na het afronden van haar bachelor heeft ze hier nog jarenlang gewerkt en veel mensen gesproken over hun loopbaan. Ook het matchen van kandidaat en baan was groot onderdeel van haar werk. Na ruim 9 jaar besloot ze haar loopbaan te vervolgen als HR adviseur bij een grote werkgever in Coevorden. Martine heeft tijdens haar loopbaan vele trainingen gevolgd omtrent communicatie en duurzame inzetbaarheid, ook heeft zij de post-hbo opleiding Regie op Verzuim afgerond.

‘Volg je hart, hij weet de weg’.

Martine’s coaching stijl is betrokken, integer en met open en heldere communicatie. Ook handelt zij altijd naar de eerste les die ze als professional kreeg: ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’. Ze vindt het belangrijk dat mensen zelf aan het roer staan en motiveert mensen op positieve wijze eigen regie te pakken op hun loopbaan, ook al gaat dit met kleine stapjes. Een belangrijk gezegde die ze altijd in haar achterhoofd houdt: ‘Volg je hart, hij weet de weg’.

Momenteel is Martine werkzaam in het bedrijf van haar partner, een adviesbureau richting bouw & betontechniek. Daarnaast werkt zij freelance bij Cvites.

In haar vrije tijd spreekt Martine graag af met vrienden, onderneemt ze vele uitstapjes met haar gezin en wandelt ze. Ook houdt ze van muziek, lezen en het luisteren van podcasts.

 

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba