×

Marten van der Molen

Als trainer en teamcoach helpt Marten dan der Molen teams en individuen bij hun ontwikkel ambities.

Marten is sinds 2016 werkzaam bij Cvites als team- en organisatiecoach. Hij is bedrijfskundige met als afstudeerspecialisatie: Human Resource Management. Als coach is Marten gecertificeerd in het gebruik van DISC Gedrag & Drijfveren. Tevens is hij gecertificeerd LEGO® SERIOUS PLAY® Facilitator.

Talent- en Teamontwikkeling
Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van teams binnen organisaties. Dat is Marten zijn ambitie. Tijdens zijn carrière heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed en ervaren hoe belangrijk het is dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en in staat gesteld worden om hun talenten te benutten. Inzicht in de eigen en elkaars kwaliteiten is hierbij essentieel. Juiste aandacht hiervoor leidt tot veel meer effectiviteit en motivatie; en tot betere teamprestaties! Naast het verzorgen van diverse team- en leiderschapsprogramma’s coacht Marten ook individuen (leidinggevenden, of trainees) bij hun ontwikkelvraagstukken.

LEGO® SERIOUS PLAY®

In zijn teamprogramma’s maakt Marten onder meer gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY®. Dit is een zeer geschikte methode wanneer je graag wilt dat iedereen meedenkt, input levert en betrokken raakt. De methodiek kan als workshop (dagdeel) of als onderdeel van uitgebreidere teamprogramma’s ingezet worden. Aan de hand van individuele en gezamenlijke modellen wordt snel duidelijk hoe alle teamleden tegen een actueel vraagstuk aankijken en kom je tot innovatieve ideeën.  Marten ondersteunt hierbij door iedereen te laten bijdragen aan een gezamenlijke oplossing.

Sociaal betrokken
In zijn vrije tijd zet Marten zich als vrijwilliger in voor Make-A-Wish Nederland om de liefste wensen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte te realiseren.

 

Kennismaken?

© 2021 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries en Jennet Haar Fotografie - Website: Webba