×

Marten van der Molen

Marten verzorgt in samenwerking met Cvites diverse teamprogramma’s

 Teamontwikkeling

Tijdens zijn carrière heeft Marten diverse leidinggevende functies bekleed en ervaren hoe belangrijk motivatie en betrokkenheid is binnen een team. Als teamcoach helpt Marten teamleden beter samen te werken en gezamenlijke resultaten te behalen. Zijn programma’s leiden dikwijls tot nieuwe inzichten en tot enthousiaste reacties van deelnemers.

De magie van LEGO® SERIOUS PLAY®

Marten maakt tijdens zijn programma’s o.a. gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY®. Een methode die helpt bij het zoeken naar oplossingen, waarbij de inbreng van alle teamleden gewenst is. Denk hierbij aan thema’s als: strategieontwikkeling, effectief samenwerken en het vergroten van inzicht in elkaars kwaliteiten. LEGO®-modellen maken veel duidelijk en alle deelnemers worden actief betrokken. Bouwen met LEGO® is één van de meest verrassende werkvormen, om tot gezamenlijke oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Ben je op zoek naar een verrassende training of leuke workshop met inhoud; dan ben je bij Marten aan het juiste adres!

 Sociaal betrokken

In zijn vrije tijd zet Marten zich als vrijwilliger in voor Make-A-Wish Nederland om de liefste wensen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte te realiseren.

 

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba