×

Maaike Brasser

Maaike Brasser is loopbaancoach bij Cvites, Register loopbaan professional Noloc, erkend CSR-coach® en als partner aangesloten bij CSR Expertisecentrum stress en veerkracht.

Maaike is werkzaam in Drenthe en Groningen.

Onderzoek en analyse
Maaike heeft zich verdiept in de psychologie van arbeid en gezondheid. Het mooiste van haar werk vindt ze het onderzoek naar de kwaliteiten en drijfveren van mensen, om ze vervolgens te mogen uitdagen op zoek te gaan naar de meest passende werkomgeving.
De overtuigende wijze waarmee Maaike gedrag, kwaliteiten en drijfveren onbevooroordeeld weet te duiden en te matchen met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt lijkt haar met een natuurlijk gemak af te gaan.

Betrokken en open
Maaike’s coachingstijl is betrokken, analytisch en invoelend. Ze is vasthoudend en onderzoekend waardoor ze snel tot de kern van de vraag weet te komen. Met haar open houding en heldere manier van spiegelen ontstaat er ruimte voor beweging en verandering.

Werkgeluk
Als loopbaancoach wil ze bijdragen aan werkgeluk. Zij doet dit door studie- en beroepskeuze advies, outplacement, re-integratie 2e spoor en loopbaancoaching. Daarnaast zet ze zich in met de CSR®-methode voor medewerkers en organisaties die te maken hebben met stress en burn-out. Ontdekken wie je bent in je werk, wat je kan en wat je wilt is het begin van werkplezier en duurzame inzetbaarheid.

In haar vrije tijd gaat Maaike graag hardlopen in de natuur, muziek luisteren en nieuwe recepten uitproberen op familie en vrienden.

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba