×

Heidy Vedder

Heidy Vedder is loopbaan- en teamcoach bij Cvites sinds 2003.
Gecertificeerd adviseur TSI Gedrag, Drijfveren, Talenten en EQ.
Heidy is Noloc-gecertificeerd loopbaancoach en heeft ervaring met systemisch coachen en teamontwikkeling.

Werkzaam in Noord-Drenthe en Groningen

Van individu naar organisatie
Heidy schakelt moeiteloos van organisatorische naar persoonlijke vraagstukken en gaat daarbij altijd uit van kansen en oplossingen. Hierin is ze zeer creatief en haast onvermoeibaar. Heidy heeft een scherp oog voor de wisselwerking tussen het individu en zijn/haar omgeving en helpt mensen balans terug te vinden wanneer ze deze zijn kwijtgeraakt.

Inspirerend
Heidy combineert haar ervaring en inhoudelijke deskundigheid met het vermogen zich te laten verrassen door anderen en zichzelf. Ze ziet het mooie in wat een ander doodgewoon vindt (aan zijn omgeving of aan zichzelf) en weet mensen daarmee te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Vanuit haar optimisme en haar motiverende stijl krijgt ze mensen in beweging.

Groot netwerk
Met ruim dertig jaar ervaring in werving en selectie en loopbaancoaching kent Heidy de noordelijke arbeidsmarkt op haar duimpje. Door haar grote netwerk in allerlei branches kan ze putten uit een ruim aanbod van leuke, motiverende werkervaringsplaatsen die de eerste stap kunnen vormen in de richting van ander werk.

In haar vrije tijd maakt Heidy graag lange wandelingen en fietstochten.

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba