×

Geert Hoving

Geert Hoving is loopbaan- en organisatiecoach en directeur/medeoprichter van Cvites sinds 2001.
Daarnaast is Geert sinds april 2020 geregistreerd als StiR Erkend Teamcoach.

Ondernemer
Geert is sinds 1980 actief als intermediair en adviseur op de arbeidsmarkt. Het ondernemerschap werd hem met de paplepel ingegoten door zijn vader, die een eigen aannemersbedrijf had. Met Cvites heeft hij als doel bij te dragen aan het ondernemers- en arbeidsklimaat in Noord-Oost Nederland door in te zetten op goede samenwerking en het maken van duurzame keuzes. Zijn ideeën over de ontwikkeling van de arbeidsmarkt zijn vaak vernieuwend en onconventioneel.

Verbinder
Geert is een verbinder in hart en nieren. In zijn enorme netwerk weet hij altijd wel een verband te leggen en de juiste mensen aan elkaar voor te stellen, of het nu een netwerkgesprek is in het kader van een outplacementtraject of het uitwisselen van ervaringen over een verandertraject.

Open en resultaatgericht
Wat voor Geert telt is de mens. Burgemeester of werkzoekende, hij benadert iedereen op dezelfde manier: vriendelijk, open en met een glimlach. Als coach en adviseur houdt hij anderen een spiegel voor en heeft hij er geen moeite mee de vinger op de zere plek te leggen, als het uiteindelijk maar tot resultaat leidt.

In zijn vrije tijd zet Geert zich als voorzitter van Lot’s Foundation in voor kinderrechten (zie ook hier het verslag van de uitreiking van de eerste Lot’s award aan de Johan Cruyff Foundation)  en heeft hij gedurende 9 jaar een bijdrage geleverd aan het culturele leven in Zuidoost-Drenthe met AndersEmmen. Om fit te blijven slaat hij graag een balletje op de tennisbaan en loopt hij hard.

 

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba