×

Caroelien Prins

Caroelien is sinds 2008 loopbaancoach en vanaf juni 2020 werkzaam voor Cvites. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc en sinds 2021 opgenomen in het Register voor Loopbaanprofessionals.

Ervaringsdeskundige

Caroelien is al meer dan dertig jaar werkzaam op de noordelijke arbeidsmarkt in zeer verschillende functies en organisaties. Ze heeft er zelf vele jaren over gedaan om te ontdekken welk werk het beste bij haar past. Uiteindelijk kwam ze er achter dat er veel is wat je kan maar dat dit niet altijd de meest passende werkomgeving hoeft te zijn.

Praktisch, mens- en doelgericht

Om te weten te komen wat het beste bij je past, is het belangrijk om te weten welke elementen er in een functie en werkomgeving aanwezig moet zijn. Caroelien helpt mensen op een praktische en persoonlijke manier zicht te krijgen op deze elementen. Vervolgens brengt ze ook in kaart welke gedachten in de weg zouden kunnen zitten om een andere baan te bemachtigen door deze om te buigen naar helpende gedachten. 

Netwerk

Caroelien heeft in de loop van de jaren een groot netwerk opgebouwd wat zij inzet om mens en werk samen te brengen. Ook leert zij mensen hoe zij hun eigen netwerk kunnen inzetten bijvoorbeeld om ander werk te vinden.

In haar vrije tijd mag Caroelien graag bakken en koken voor familie en vrienden. Daarnaast houdt ze van muziek luisteren, tuinieren en reizen waarbij Italië haar favoriete reisbestemming is.

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba