×

Anita van Veen

Anita van Veen is loopbaancoach bij Cvites sinds 2005
Gecertificeerd adviseur TSI Gedrag, Drijfveren, TriMetrix, Emotionele Intelligentie (EQ) en Stress Quotient (SQ) en erkend CSR-coach®

Anita is vooral werkzaam in Zuidoost-Drenthe en Oost-Groningen

Gedrag en drijfveren
Waarom doen mensen wat ze doen? Dat is wat Anita het meest interesseert. Toen ze zichzelf in 2004 die vraag stelde besloot ze de switch te maken van adviseur bij een bank naar loopbaancoach. Haar natuurlijke interesse in mensen en haar voorkeur om gedegen en grondig te werk te gaan, maakt dat Anita als coach vaak net een laagje dieper graaft. Ze zal altijd zoeken naar de vraag achter de vraag.

Vraagbaak
Door haar permanente honger naar kennis heeft ze niet alleen binnen Cvites, maar ook bij een aantal van onze klanten de reputatie van vraagbaak opgebouwd. Ze loopt over van ideeën en doorziet organisaties snel. In haar werk beleeft ze er veel plezier aan om steeds verschillende mensen te ontmoeten en samen met hen op zoek te gaan naar zelfkennis en inzicht.

Communicatie
Anita is vooral in haar element bij vraagstukken waarin functioneren en communiceren een rol spelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om weerstand bij verandertrajecten, onrust of onveiligheid binnen een team of een verschil van mening tussen een werknemer en een leidinggevende over de invulling of uitvoering van het werk.

In haar vrije tijd wandelt Anita graag en leest ze boeken, vooral psychologische thrillers.

 

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba