×

Aletta Hoving

Aletta Hoving is office manager bij Cvites sinds 2006

Pilaar van rust
Na een carrière in het basisonderwijs en als intercedent bij Start People is Aletta in 2006 bij Cvites aan de slag gegaan. Sinds 2013 in de functie van office manager.

Wij noemen haar vaak de ‘pilaar van rust’: iemand die het overzicht bewaart en in de hectiek van alledag de grote lijnen in de gaten houdt, zonder de details uit het oog te verliezen.

Plannen en organiseren
Als office manager voelt zij zich als een vis in het water, omdat ze daar haar talenten voor plannen en organiseren goed kwijt kan. Zij ondersteunt het team van Cvites daar waar nodig, op het gebied van administratie, financiën, inkoop, verkoop, voorraadbeheer, facilitaire zaken en doet dat graag zo efficiënt mogelijk.

Structuur
Aletta werkt netjes en gestructureerd en zal niet gauw een deadline missen. Ze is cijfermatig sterk en een kanjer achter de schermen. Ze is zorgzaam en kan goed luisteren, maar als er snel werk gedaan moet worden komt  ook haar zakelijke kant naar boven en kan zij bergen verzetten.

In haar vrije tijd gaat Aletta graag wandelen. Daarnaast houden koken, lezen en pilates haar lichamelijk en geestelijk in balans. Ook voor een potje kaarten of een ander gezelschapsspel is ze altijd wel te vinden.
Als vrijwilliger zet Aletta zich in bij Vier het Leven. De stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. We halen de ouderen (65+) thuis op en gaan gezellig samen naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba