×

Agnes Kortwijk

Agnes Kortwijk is loopbaancoach bij Cvites sinds 2009
Agnes heeft de opleiding Transactionele Analyse, Coaching & Counseling in 2022 en Management & Organisatieontwikkeling in 2019 succesvol afgerond.
Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs Noloc

Werkzaam in Drenthe en Overijssel

P&O achtergrond
Doordat ze zelf zestien jaar ervaring heeft als P&O-adviseur, kent Agnes de ins en outs en de uitdagingen van dat vak. Ze maakte de switch naar loopbaan-/teamcoach, omdat ze in haar werk de meeste voldoening haalt uit de ontwikkeling van mensen. In haar nieuwsgierigheid naar anderen stelt ze vragen die je aan het denken zetten.

Communicatie
Helder en effectief communiceren is volgens Agnes de sleutel tot goede samenwerking. Dit geeft ze haar klanten graag mee, maar ze past het zelf ook dagelijks toe. Ze is open en recht door zee. Haar begripvolle houding en aanstekelijke lach maken haar tot een prettige gesprekspartner.

Persoonlijk, nuchter en praktijkgericht
Agnes’ coachingsstijl naar kandidaten en teams is persoonlijk en betrokken maar tegelijkertijd zeer praktisch, helder en oplossingsgericht. Ze bouwt voortdurend aan goede relaties met haar klanten en kandidaten. In combinatie met haar nuchtere kijk op zaken en haar kennis van het P&O-vak maakt dit haar tot een stevige professional die door haar opdrachtgevers steeds opnieuw gevraagd wordt voor uiteenlopende vraagstukken op personeels-gebied.

In haar vrije tijd gaat Agnes er graag op uit met familie. Ze is gek op reizen en kunst(geschiedenis).

Kennismaken?

© 2024 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries, Jennet Haar Fotografie, De Foto Firma Studio en Agnes Bos | Fotografie - Website: Webba