×

Teamontwikkeling

Teams die werken ( ook online! )

Wij kunnen je helpen meer uit jouw team en organisatie te halen. Voor tal van vragen rondom teamdynamiek, leiderschap en de ontwikkeling van jouw organisatie en haar medewerkers hebben wij een oplossing.

Dat doen we ook online in teamsessies via Zoom, omdat niet alle vraagstukken kunnen blijven liggen in deze coronacrisis. Onze programma’s zijn voor organisaties die de talenten van hun medewerkers zo optimaal mogelijk willen inzetten. De praktijkgerichte programma’s van Cvites zijn gericht op de groei van het individu, het team en de hele organisatie.

Wij bieden altijd maatwerk dat past bij de vraag van de organisatie en gaan graag samen met jou kijken wat er in deze coronaperiode wél kan! Wij hebben geen kant en klare oplossing maar vormen samen met jou een programma dat past bij de behoefte van het team binnen de huidige maatregelen van het RIVM.

Ben je ook benieuwd hoe wij in deze tijd onze online dienstverlening blijven aanbieden? Laat je eens verrassen wat er allemaal online kan op het gebied van teamsamenwerking, communicatie, talentontwikkeling en leiderschap!

DISC Inzicht in gedragsstijlen
Teamwiel drijfveren Inzicht in drijfveren
Nu ook online! Teamontwikkeling met LEGO® SERIOUS PLAY®
Effectief communiceren met Transactionele Analyse
Teamwiel van Vroemen Teamontwikkeling op maat
Teambuilding met inhoud Wij zorgen voor verdieping tijdens teambuilding
Teamscan ‘Hoe effectief is jouw team?’
Nu ook online! Talentontwikkeling met behulp van LEGO® SERIOUS PLAY®

© 2021 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries en Jennet Haar Fotografie - Website: Webba