Ontwikkel assessment

Effectief samenwerken door jezelf en elkaar beter te begrijpen

Onze ontwikkelassessments zijn van praktische waarde voor iedereen die meer zelfinzicht zoekt. Dat inzicht kan helpen bij werving en selectie en bij groei en verdieping. Hebben alle medewerkers en leidinggevenden een rol die bij hen past? Worden al hun talenten aangesproken? Zijn alle kwaliteiten goed op elkaar afgestemd?

Wat doen we?

Aan de hand van verschillende testen en praktijksimulaties krijgt men meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en stijl van (samen-)werken. Door middel van een diepgaande analyse halen we het beste in teams naar boven. Van de uitkomsten van het assessment wordt een rapportage gemaakt, die we toelichten in een persoonlijk gesprek.

Mogelijke testen zijn:

TSI Persoonlijke Stijl & Motivatie – Geeft inzicht in jouw individuele kwaliteiten aan de hand van gedragstijl en drijfveren en het effect dat deze op elkaar hebben. Dit inzicht  maakt werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling interessant, effectief en bevredigend!

TSI TriMetrix – Deze test geeft naast Persoonlijke Stijl & Motivatie ook inzicht in dieperliggende talenten en laat zien:

  •  vanuit welke perceptie je de wereld om je heen ervaart
  • hoe jij naar jezelf kijkt en jezelf waardeert
  • hoe en vanuit welke drijfveren jij jouw talenten tot ontwikkeling laat komen en dat laat zien in gedrag

Emotionele Intelligentie (EQ) – Haalt naar boven in hoeverre je in staat bent om je eigen emoties en die van anderen aan te voelen, te begrijpen, te verwerken en te reguleren. Naast een persoonlijke analyse geeft de testuitslag ook suggesties voor ontwikkeling.

Capaciteitentest (IQ) – Laat zien hoe jij ten opzichte van anderen scoort op de onderdelen Verbale intelligentie, Numerieke intelligentie, Logica en Ruimtelijke intelligentie. De IQ-test geeft een indicatie hoe snel je leert en wat jouw mogelijkheden zijn voor ontwikkeling.

Hoe lang duurt het?

Het invullen van één test kost ongeveer een half uur. Afhankelijk van het doel lichten we de uitkomsten toe in één of meer gesprekken.

Wil je meer weten over de assessments die Cvites aanbiedt? Neem dan contact met ons op.