Maatregelen Cvites rondom het Coronavirus

Zoals je weet gelden er sinds 15 maart jl. nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus voor heel Nederland.

Onze coaches hebben veelvuldig persoonlijk contact met hun cliënten in de vorm van coachingsgesprekken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en passen onze dienstverlening tijdelijk aan, om zo besmettingsgevaar te beperken.

In het licht van de huidige maatregelen rondom het Coronavirus (voorgeschreven door het RIVM) hebben we besloten om in principe de coachingsgesprekken die wij normaliter op één van onze kantoren voeren, voorlopig telefonisch uit te voeren in de vorm van bijvoorbeeld een video gesprek via WhatsApp of via ons ePortfolio. Dat betekent dat onze cliënten niet naar ons kantoor hoeven te komen.

We willen benadrukken dat deze tijdelijke werkwijze de coachingstrajecten niet hoeft te hinderen. Het betreft een tijdelijke maatregel t/m 6 april 2020. Mochten er na deze datum door het RIVM toch nieuwe maatregelen worden aangekondigd die van invloed kunnen zijn op onze dienstverlening dan zullen wij hierover communiceren.

Heb je vragen of wil je over bovenstaande overleggen dan kun je bellen met één van onze coaches. Hun mobiele nummers en e-mailadressen vind je op deze website. Of stuur een mailtje naar: info@cvites.nl

Met vriendelijke groet,

Team Cvites