Workshop Drijfveren

Inzicht in drijfveren van het team

“Van individuele drijfveren naar teamcultuur.”

Voor wie is het?

De workshop is een vervolg op de workshop ‘Inzicht in gedragsstijlen’. Deze workshop is ontwikkeld voor teamleden die aan de slag willen met het verkrijgen van inzicht in werk gerelateerde drijfveren, waarom je dingen doet, en de daarbij behorende teamcultuur.

Wat doen we?

Voorafgaand aan deze workshop vullen de deelnemers een online drijfverenanalyse in. De uitgebreide analyse geeft inzicht in werk gerelateerde drijfveren waar we tijdens de workshop mee aan de slag gaan. We starten met een opfrissing van de kennis over de gedragsstijlen waarna we dieper kijken naar waarom we bepaald gedrag laten zien. Door kennis delen, samenwerken, oefenen en elkaar bevragen willen we de onderlinge samenwerking en dynamiek in teams verbeteren. Deelnemers krijgen zicht op hun motivatie, op welke manier ze het beste gestuurd kunnen worden en hoe ze een duidelijke rol kunnen pakken in een team.

Wat is het resultaat?

  • Wat is de invloed van individuele drijfveren op onze teamcultuur?
  • Wat zijn de sterke en zwakke punten van ons team?
  • Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor ons team?
  • Hoe kunnen we als team beter presteren?

Hoe lang duurt het?
Deze workshop duurt één dagdeel en kan zowel op locatie van de opdrachtgever worden aangeboden als bij Cvites op de hoofdvestiging in Emmen.

Meer weten? Mail ons via info@cvites.nl of bel 0591-652970.