Teamontwikkeling met LEGO® SERIOUS PLAY®

Bouwen met LEGO® aan teamontwikkeling

Nu ook online!

Online teambuilding met LEGO® SERIOUS PLAY®

Ontdek hoe creatief en interactief een online workshop kan zijn!

In de huidige tijd, waarin we elkaar fysiek niet meer zo veel kunnen ontmoeten, groeit de behoefte aan contact en teambuilding met onze collega’s. De meeste traditionele online vergaderingen bieden hier onvoldoende ruimte voor. Dat er online toch verrassende creatieve en interactieve mogelijkheden zijn om weer eens op een leuke manier met elkaar in contact te komen, ontdek je in deze workshop. Heb je behoefte aan een energieke online sessies met je team en wil je ook wel eens ervaren hoe creatief en interactief een online workshop met LEGO® SERIOUS PLAY® kan zijn? Dan is onze online workshop: teambuilding met LEGO® SERIOUS PLAY® iets voor jou.

Voorafgaand aan de workshop ontvangen alle teamleden per post een setje LEGO. Hiermee gaan we tijdens de workshop aan de slag met bepaalde thema’s die jullie als team bezig houden. Hierbij zal je merken dat d.m.v. de methodiek iedereen zal aanhaken en input zal leveren. Met behulp van de LEGO-opdrachten leer je jouw collega’s nog beter kennen en je zult verrast zijn over de dynamiek en hoge mate van interactie die we tijdens deze workshop met elkaar kunnen realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch liever fysieke bijeenkomsten? We bieden ook het basisprogramma aan teams tot 7 personen op onze coronaproof hoofdlocatie in Emmen zoals hieronder omschreven:

‘Samen bouwen aan de kracht van jullie team!’

Voor wie is het?
Voor teams die aan de slag willen met zeer diverse ontwikkelvraagstukken. Wanneer je graag wilt dat iedereen meedenkt, input levert en betrokken raakt; dan is LEGO® SERIOUS PLAY® een geschikte methode.

Wat doen we?
LEGO®… wie is er niet mee opgegroeid? Maar LEGO® is veel meer dan alleen speelgoed!

De LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek helpt teams bij het zoeken naar innovatieve oplossingen, waarbij de inbreng van alle teamleden gewenst is. Denk hierbij aan thema’s als: visie- en strategieontwikkeling, effectief samenwerken, het vergroten van inzicht in elkaars kwaliteiten, of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Aan de hand van individuele en gezamenlijke modellen wordt duidelijk hoe alle teamleden tegen een actueel vraagstuk aankijken. Alle deelnemers worden actief betrokken en iedereen draagt bij aan de oplossing. Bouwen met LEGO® is één van de meest verrassende werkvormen, om tot gezamenlijke oplossingen en nieuwe inzichten te komen.

Wat is het resultaat?

  • Het gebruik van LEGO® leidt tot een hoge mate van betrokkenheid en enthousiasme bij deelnemers.
  • Je ervaart teamflow en het belang van teamwork. Je leert hoe je vanuit verschillende perspectieven de teamdoelen (nog beter) kunt realiseren.
  • Er komen creatieve ideeën en oplossingen naar boven die in meer traditionele overlegvormen waarschijnlijk verborgen zouden blijven.
  • De workshop is niet alleen actief en leuk om aan deel te nemen; je zult ook versteld staan van de diepgaande bewustwording en nuttige inzichten die je op doet. Zowel over jezelf als over je collega’s en het gehele team.

Wil je meer weten? Mail ons dan op info@cvites.nl of bel 0591-652970