Relatiedag 2018

'Wat je aandacht geeft, groeit'
13 november was de dag! Bedankt voor jullie enthousiasme op deze relatiedag! Wij genieten na van de foto's op onze website, houd deze in de gaten want een filmpje volgt binnenkort...!
Binden en boeien was het centrale thema van deze middag
Herman van Veen  nam ons mee in zijn verhaal over het belang van aandacht hebben voor elkaar, authenticiteit en kijken, wetend dat je maar de helft ziet van wat er is. Iedereen heeft unieke begaafdheden maar je moet de tijd en het geduld hebben om ze te ontdekken. 
Eric van Oosterhout sprak over de keuzes die hij maakte in zijn loopbaan en de sleutelfiguren die daarin belangrijk waren. Daarnaast vertelde hij over het belang van trots zijn op de regio, want deze heeft zoveel moois te bieden.
Had jij ook last van keuzestress door de vier aangeboden workshops?
Transactionele Analyse: 'Wat je aandacht geeft groeit', door Agnes Kortwijk en Wilma Verbeek
Boeiend communiceren met de roos van Leary, door Marten van der Molen en Heidy Vedder
Beeldtekenen door Anne-marie Bakker
Actief herstel en duurzame inzetbaarheid, door Sanne Ruiter en Ninka Schoutsen van Bofit
Wil je weten hoe de gezamenlijk getekende indruk van de dag er uit is komen te zien, kom dan kijken op ons kantoor in Emmen!

Dankjewel!


Wil je graag foto's ontvangen of smaakten de workshops naar meer? Laat het weten en we komen graag langs voor een vervolg!

Met hartelijke groet,
Agnes, Geert, Heidy, Wilma, Marten, Aletta, Anita en Maaike
Copyright © 2017 | Cvites | 

Je ontvangt dit bericht omdat je bent uitgenodigd voor onze relatiedag. Wil je in de toekomst deze berichten niet meer ontvangen, klik dan op 'unsubscribe', onder dit bericht.