×

Susan Boot

Susan Boot is zelfstandig loopbaancoach voor Cvites

Transformationeel coach, gecertificeerd wandelcoach, coach bij stress en burn-out ‘De Cortisol-Manager’ ©Grip op werkstress

Werkzaam in Groningen en Noord-Drenthe

Natuurlijke talenten

Als HR-adviseur sprak Susan regelmatig werknemers die vastliepen in hun werk. Ze dacht vaak ‘Wat zonde dat je je hier blijft kwellen met al je mooie talenten en vaardigheden’. Nu werkt Susan als loopbaancoach met mensen die een stap willen of moeten maken in hun werk. Haar motivatie is hun talenten weer tot hun recht te laten komen in een omgeving die bij ze past, zodat ze weer met plezier naar hun werk gaan.

Positief inzoomen

In haar coaching maakt Susan gebruik van inzichten uit de positieve psychologie. Positief inzoomen op dingen die goed gaan, hoe klein ook, helpt om te zien dat niet alles ellende is. Samen onderzoeken wat wél mogelijk is, met oog voor de natuurlijke talenten van mensen. Dát geeft energie en helpt bij het hervinden van vertrouwen. Susan is daarin betrokken, bekrachtigend en spiegelend. Haar praktische en oplossingsgerichte aanpak helpt om stappen te zetten richting nieuw werk.

HR-achtergrond

Met haar achtergrond in leidinggeven en HR-advies in de commerciële dienstverlening, heeft ze ervaring met wat er speelt in en om werk. Ze vindt het leuk om binnen de dynamiek van organisaties samen te werken. Haar kennis van HR-processen, ontwikkelingen en regels in loopbaan-, re-integratie- en 2e spoortrajecten komt daarbij goed van pas.

Susan is een echt buitenmens en je vindt haar vaak in de natuur. Niet voor niets heeft ze ervoor gekozen om haar coaching buiten te doen. In haar werk ziet ze hoe goed het doet om buiten in beweging te zijn, zeker voor mensen met stress. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, fietsen of tuinieren.

 

Kennismaken?

© 2023 Cvites B.V.
Foto's: Reina de Vries , Jennet Haar Fotografie en De Foto Firma Studio - Website: Webba